Den Hemmelige Gæst

Er Baunhøj Connexions signaturprodukt og ofte begyndelsen på drift,- og service optimeringen i virksomheden.

Stort set alle brancher kan have gavn af et undercoverbesøg. Ved disse besøg oplever jeg jer helt autentiske – kun ledelsen ved jeg kommer, men ikke hvornår og derfor er alle betjeninger og kundeserviceoplevelser én til én af hvad jeres gæster, kunder, borgere, leverandører erfarer i hverdagen.

Jeg er jeres øjne og ører på jer selv. Alle observationer og ros samles og fremlægges efterfølgende for det involverede personale i et dynamisk foredrag – til jer om jer!

Den Hemmelige Gæst er et undercover virksomhedsbesøg, der erfarer jeres salg, service og faglige stolthed. Jeg tester jeres professionelle virke, ser efter den røde tråd, opfordrer til op- og mersalg. Den vigtige kundepleje. Hvad ser gæsten? Hvordan møder I jeres kunder? Hvornår er I synlige og usynlige overfor omgivelserne? Hvad virker autentisk og hvor skal der strammes op? Er du en smilende og smittende ambassadør for dit firma? Hvor er I helt unikke? Det handler om at bygge op – at få hver enkelt medarbejder til at forstå og fornemme egen vigtighed i den store helhed.

Vi oversætter de behov og forventninger kunder og gæsterne kommer med, hvor detaljer til kundeforkælelse og forståelse er gemt i kropssproget, handlingen og det vigtige gensyn.

Jeg er altid nysgerrig efter at finde firmaets originale plus. Hvad er hele jeres fortælling og hvordan formidler I den? Jeg elsker at opleve stolthed og smittende kreativitet og erstatte metaltræthed i hverdagen med fornyet energi og værktøjer. Sætte fokus på risikoen, hvor hver passer sit og driver længere og længere ud i egne vaner og komfort. For helt galt kan det gå, hvis dine ansatte hellere vil samtale indbyrdes end med kunderne. Når indsatsen virker ligegyldig, er der ofte tale om afmagt eller kedsomhed. Ingen af delene har vi hverken råd eller lyst til!

Det og meget mere ser Den Hemmelige Gæst og det italesættes med stor gennemslagskraft og empati. Ingen bliver udstillet enkeltvis. Samlet får I et spejlbillede af jer og hvor meget mere I ofte har og kan byde på.

Det er helt med vilje, at besøget ikke konkluderes i en alenlang rapport, men i en live optræden sammen med alle implicerede, for det er i genkendelsens smil, vi vokser. Det er, når vi siger nååå jaaa – at vi forstår og det er når jeg bruger mange, mange eksempler fra andre brancher, at erkendelsen af ikke at være alene giver corporate selvtillid.

Herefter samles 3-5 kernepunkter, der så kan arbejdes videre med i de forskellige teams eller chefgrupper.

”Det varmer os som du har taget Grønland til dit hjerte – du har formået på kort tid at tage pulsen på kulturen her. Tak for et godt samarbejde!”

  CEO Erik Bjerregaard