Ledelse – sparring og rådgivning

Du er ikke alene – der er altid mange, der følger dig. Dine ord vægter. Dine handlinger analyseres og måles. Teamet afspejler dit humør og tolerance. Du forventer meget af andre og endnu mere af dig selv.

Du leder, fordi du kan og vil eller fordi du er blevet det pålagt. I alle tre tilfælde er ansvaret dit. Du formidler udadtil og opadtil. Du står på mål, for de sikre afleveringer og de sløve tacklinger. Du brænder for det eller brænder ud … alt afhængig af, hvordan du selv står i det. Hvor får du luft? Hvilken frihed har du?

Jeg har arbejdet med mange typer management. Topledere og mellemledere, unge som erfarne. Mit hjerte banker meget for tidens around-the-clock ledertyper. Business verdenen af i dag har ikke længere faste arbejdsrytmer eller tider. Vi er så tilgængelige og facetterede på vores sociale og forretningsmæssige platforme. Vi er ikke kun professionelle, vi er i høj grad også personlige og private individer, der skal balancere vores hverdag på en sund og gavnlig måde. For vores virksomhed. For familien. For mental sundhed.

Her er brobygning afgørende for tilfredsstillelsen ved at være en del af ledelsen: At du kan give af dig selv og især videre til dine medarbejdere. At du kan løse de konflikter, der er uundgåelige, når mange mennesker er sat sammen efter kompetencer og ikke altid kemi. At du kan træffe toughe beslutninger uden at miste troen på dig selv.

Vigtigst af alt er, at du bliver fulgt af dem du leder, at teamet forstår, hvor du er på vej hen og hvad der forventes.

Workshops – kurser – specielt udviklet til jeres formål:

  • Workshops / Team building
  • Gruppe konfliktløsning
  • Lederture – væk fra hverdagen

Fuld fokus på solo issues:

  • Business Mentoring
  • 1:1 sparring
  • Personlig balancegang i dagligdagen

”Jeg vil sige det er en af de bedste oplevelser jeg har haft i nyere tid. Jeg er ikke god til at dele ting, men med dette tossede team, og din fantastiske guidning, fik vi alle åbnet op for ting, som skulle åbnes op for. Vi skal tilpasse os til hinanden, og det var utroligt vigtigt at få lagt på bordet. Tak for det!”

 Teknisk chef Michael F. Hammarberg