Workshops & Seminarer

The Language of Service er det sprog, der universelt tales mellem mennesker, der omgås andre mennesker.

Mere end 80% af al business har en kunde stående og vente på vores ydelser eller produkter. Kundens valg af samarbejdspartner, er afhængig af de løfter og tilbud, der gives. Nøjagtig som I er afhængige af, at jeres kunder forstår og værdsætter jeres serviceydelser, salg og know-how.

Kunsten at yde en god personlig service er en balanceakt, der udspringer af situationen og af den, der giver den. Det mod, der investeres og den information, der deles.

Det er simpelthen ikke nok at sige; vi er gode til service.

Service er ikke ord – service er action.

Alle kurser, seminarer og workshops omhandler jeres DNA:

  • Værtskabs Workshops
  • Mød din kunde
  • Autentiske gæsteoplevelser
  • Det kompetente møde
  • Intern dialog og kollegialt hensyn
  • Service i samtalen

Service er en million ting og handlinger. Den er ofte helt individuelt præsenteret og modtaget. Den er aldrig ligegyldig – men ofte usynlig. Kan være for meget – men sandelig også for lidt. Den vægtes kolossalt. Den larmer, når den udebliver. Den sidder i smilet.

En ægte servicebegivenhed glæder langt ud i fremtiden. Den deles begejstret med omverdenen. Den gør giveren stolt og modtageren nærmest lykkelig. Når den serveres med kompetence, engagement og fuld forståelse opleves magi i situationen, baseret på input netop DU giver til oplevelsen. Den koster ofte ikke en krone og er en naturlig del af alle bevægelser.

Lær dine medarbejdere at respektere de twists & tips, der er imellem kulturer, da forventninger til venlighed, gæstfrihed og synlighed er et nationalt såvel som internationalt fænomen i høj kurs.

”Du er så autentisk og ægte! Aldrig har jeg grint så meget af os selv. Midt i det seriøse stikker du pludselig af og bliver standup agtigt sjov.”

   Kursist Henning Nielsen