Irma

 

I Irma har vi været på en spændende rejse med Anette Baunhøj.

Rejsen startede i 2010 – og varede helt frem til 2016, hvor vi har arbejdet tæt sammen med Baunhøj Connexion om at højne standarden på servicen i Irma ved hjælp af et Service Ambassadør korps.

Anette Baunhøj er en exceptionel sparringspartner, der formår at udfordre en arbejdsgiver på den gode måde. Hun sætter sig ind i virksomhedens hverdag og møder medarbejderne der, hvor de er. Anette er god til at sparre på målsætninger, indhold og know how for at nå frem til det bedste resultat. Forløbet blev også gjort praktisk anvendeligt i hverdagen, idet Anette fik speciel designet materiale til brug i vores butikker. Materialerne var blandt andet en Serviceguide – hvor indholdet var lavet sammen med kursisterne. Guiden bliver brugt til introduktion af nye medarbejdere og er et enkelt, men stærkt produkt til at introducere nye kollegaer for hverdagens service. Vi anvendte i en periode blandt andet et ”Rose skema”. Medarbejderne var vilde med at bruge det i butikkerne, for skemaet blev hængt op og så skrev kollegerne indbyrdes roser til hinanden.

Irma fik lavet andre gode værktøjer til vores medarbejdere, men summen af det hele gjorde: At det at være Serviceambassadør i Irma var noget helt særligt – takket være samarbejdet her.

Jeg vil klart anbefale Baunhøj som samarbejdspartner og bruge Anettes egen grundlæggende filosofi: The Power of TAK-, som er et kæmpe tak fra min og Irmas side, for det Service Anette gav os.

 

Margit Marell
HR Chef

Klik på logoerne for at få et indblik