Referencer

LEDELSE & RÅDGIVNING

ABB

Boehringer Ingelheim – Equine

Codan /RSA

Comwell Copenhagen Portside – Dolce by Wyndham

Gribskov Kommune

Helenekilde Badehotel

KMD

Lejerbo Forvaltningen København

Novo Nordisk

Odense Renovation A/S
Genbrugsstationer • Odense Nord Miljøcenter • HR & Kommunikation

Siemens

 

BESTYRELSE

Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter – Kommitterede for bestyrelsen i 6 mdr.

Optimering af ledelse og organisationsændringer

 

KONSULENT & FACILITATOR

Boehringer Ingelheim – Round Table

Copenhagen Business Academy – CBA

HORESTA – A NICE passion of Arthur Hotels

Roskilde Handelsskole – RHS

Vestas Offshore Strategi Seminar

 

THE LANGUAGE OF SERVICE

ARC – Amager Ressourcecenter

Boehringer Ingelheim – Animal Health Nordic

COLOPLAST

Comwell a-s

Comwell Køge Strand

Dansk Affaldsforening

Dansk Sygeplejeråd

DONG Energy

Dyrberg/Kern

Ferðavinnufelagið – Tórshavn, Færøerne

IRMA A/S

Lejerbo

Marel

Nordea

Novo Nordisk

Odense Renovation

 

DEN HEMMELIGE GÆST

ARC – Amager Ressourcecenter

Hotel Arctic – Ilulissat, Grønland

Hotel Føroyar – Tórshavn, Færøerne

Hotel Hafnia – Tórshavn, Færøerne

Hotel Schæffergaarden

Hotel Tórshavn

IKEA

Kokkedal Slot Copenhagen

Odense Renovation Genbrugsstationer

Kreativ konsulent på Gæstens Rejse...

Jeg har arbejdet sammen med Anette i forbindelse med vores NICE (New Innovative Customer Experiences) eksperiment, hvor jeg selvfølgelig satte enorm stor pris på den fantastisk omsorgsfulde person hun er, men bestemt også på den eminente egenskab Anette har for at se gennem alle udfordringerne og pege direkte og skarpt på en rigtig god løsning.

Arthur Hotels er taknemmelig over alle de ”wow-oplevelser og gode historier” vi fik sammen med Anette på dette projekt, der omhandlede gæstens rejse.

Helle Hessellund Bisholm
COO | Driftsdirektør

Smådyr kundepleje & optimering...

I forbindelse med et større eksternt projekt havde vi et nært og tæt samarbejde med Anette. I løbet af en periode på lidt over to måneder holdt Anette 15 kurser for vores kunder i Danmark, Sverige og Norge under overskriften ”Salg & Service i smådyrspraksis”.

Med sin energi og engagement fik Anette skabt 15 unikke og vidt forskellige kurser, hvor ikke to kursusdage var ens. Tilbagemeldingerne fra vores kunder har været overvældende positive.

Det, som gør samarbejdet med Anette til sådan en fornøjelse, er at hun sætter sig grundigt ind i vores forretning, forventninger og arbejdsgange. Det var helt tydeligt, at kursusrækken virkelig var tilpasset os og vore kunder.

Derfor er det også med stor glæde, at vi fortsætter det gode samarbejde med Anette.

Anette er en fantastisk foredragsholder, motivator og medspiller, uanset om hun skal undervise internt hos os, eller hos vore kunder.

Mette Lund

DVM, GP Cert (FelM), Nordic product and technical manager
Companion animals
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics

Kommunikations metoder & kulturer...

Måske kender I det, at man nærmer sig afslutningen på en travl arbejdsuge, og fredag morgen sidder med en to-do-liste som man synes ser realistisk ud, så man kan gå på weekend med rent bord.

Hvis det da ikke lige var for det der arrangement som ledelsen havde indkaldt til – 2 timer på en fredag eftermiddag, hvad tænker de dog på???

Og så ender det alligevel med, at man efter arrangementet har fået en oplevelse – sammen med sine kolleger – som man bare SLET IKKE havde regnet med.

At man fik grint og leet sammen, og fik set sine kolleger (og vist sig selv) i et lidt andet lys, og at man føler vi faktisk er en hel gruppe som arbejder sammen omkring at nå nogle mål – og vi skal huske at anerkende og værdsætte personerne bag rollerne.

Alt sammen på en måde så man går fra arbejde med mere energi og bedre stemning end man kom på arbejde med om morgenen.

Og så på en fredag eftermiddag!!!

Sådan en fredag havde Coloplast’ Supply Chain i fredags da Anette havde os under kærlig behandling fra kl. 13-15.

Tilbagemeldingerne jeg har fået i fredags og i dag fra mine kolleger siger enstemmigt at det var et rigtig godt og inspirerende arrangement og helt på den afslappede og humoristiske måde Frank og jeg havde ønsket det.

Dan Dahl Pedersen
Head of Supply Chain Launch

Naturlig stolthed & egns forståelse...

I forbindelse med opstarten af vores visionsarbejde i kommunen havde jeg fornøjelsen af at møde Anette, som hudløst og ærligt satte ord på nogle af de ting, der var brug for vi fik sat fokus på og handlet på. Det gav et godt ”skub” og et godt afsæt for den videre proces.

Sascha Volmer Sørensen
Kommunaldirektør

Irmapigens Ambassadør Uddannelse...

I Irma har vi været på en spændende rejse med Anette Baunhøj.

Rejsen startede i 2010 – og varede helt frem til 2016, hvor vi har arbejdet tæt sammen med Baunhøj Connexion om at højne standarden på servicen i Irma ved hjælp af et Service Ambassadør korps.

Anette Baunhøj er en exceptionel sparringspartner, der formår at udfordre en arbejdsgiver på den gode måde. Hun sætter sig ind i virksomhedens hverdag og møder medarbejderne der, hvor de er. Anette er god til at sparre på målsætninger, indhold og know how for at nå frem til det bedste resultat. Forløbet blev også gjort praktisk anvendeligt i hverdagen, idet Anette fik speciel designet materiale til brug i vores butikker. Materialerne var blandt andet en Serviceguide – hvor indholdet var lavet sammen med kursisterne. Guiden bliver brugt til introduktion af nye medarbejdere og er et enkelt, men stærkt produkt til at introducere nye kollegaer for hverdagens service. Vi anvendte i en periode blandt andet et ”Rose skema”. Medarbejderne var vilde med at bruge det i butikkerne, for skemaet blev hængt op og så skrev kollegerne indbyrdes roser til hinanden.

Irma fik lavet andre gode værktøjer til vores medarbejdere, men summen af det hele gjorde: At det at være Serviceambassadør i Irma var noget helt særligt – takket være samarbejdet her.

Jeg vil klart anbefale Baunhøj som samarbejdspartner og bruge Anettes egen grundlæggende filosofi: The Power of TAK-, som er et kæmpe tak fra min og Irmas side, for det Service Anette gav os.

Margit Marell
HR Chef

Telefonbankens frydefulde forandring...

Tusind tak for et par rigtig gode gå-hjem-møder. Du gør det fantastisk – på din helt egen og ærlige måde. Dit kommunikations-talent er åbenlyst og din evne til at fange og ramme andre mennesker med dine budskaber er i top.

Nordea Bank Danmark A/S

Hanne Nørregaard
Underdirektør

Samarbejdet, der påvirker helheden...

This is really a journey which opens the mind, enables you to think outside the box of traditional behaviour and offers opportunities to shape thoughts on personal/professional transition – it is like French cuisine – a lot of good ingredients, well prepared and served with elegance. 
The pre- and post follow-up made this session complete – spot on when it comes to communication!

Henrik Hjorth Meincke

Director of Global Health Economics and Outcomes Research
Clinical Operations, Global Development, HQ

Vinder af Verdensmålspris...

Første gang jeg mødte Anette var på en temadag et sted i Jylland. Anette’s indlæg handlede om kundeservice. Timerne var så underholdende og direkte og samtidig en dag der gav ”stof til eftertanke”. Efter dette møde indledte jeg et samarbejde omkring kundeservice, med tryk på service, i vores virksomhed. Hvordan får vi etiketten ”blå mænd” rystet af os? Det er nu et samarbejde der foreløbig har varet over et år. Anette’s ligefremhed, hendes engagement, hendes direkte måde og hendes evne til at sætte sig ind i vores verden, har givet mine medarbejdere et indspark til deres hverdag. De har fået gode redskaber med fokus og udgangspunkt i dem selv. Samtidig er Anette en god sparringspartner i mit ledelsesarbejde.

Mette Lilholm Lorenzen
Genbrugschef